Cookies

Vítejte v ZÁSADÁCH SOUKROMÍ na webových stránkách subjektu Panadero AB SL, s daňovým identifikačním číslem B02612604, kde vám srozumitelně a jednoduše vysvětlíme všechny potřebné otázky, abyste je mohli ovládat na základě svých osobních rozhodnutí.

CO JSOU SOUBORY COOKIE A K ČEMU JE POUŽÍVÁME?
Soubor cookie je malý informační soubor, který se ukládá do vašeho počítače, chytrého telefonu nebo tabletu při každé návštěvě našich webových stránek.
Soubor cookie je v zásadě neškodný: neobsahuje viry, trojské koně, červy atd., které by mohly poškodit váš terminál, ale má určitý dopad na vaše právo na ochranu osobních údajů, protože shromažďuje určité informace o vás (zvyky při prohlížení, identitu, preference atd.).
Proto je na základě ustanovení platných předpisů (LSSI a současných předpisů o ochraně osobních údajů) k aktivaci určitých typů souborů cookie nutný váš předchozí souhlas.
Ještě předtím vám poskytneme několik dalších informací, které vám pomohou se v tomto ohledu lépe rozhodnout:

1.       Soubory cookie mohou být různých typů v závislosti na jejich účelu:
Technické soubory cookie jsou nezbytné pro fungování našich webových stránek, nevyžadují váš souhlas a jsou jediné, které máme ve výchozím nastavení povoleny.
Ostatní soubory cookie se používají ke zlepšení našich webových stránek, k jejich personalizaci na základě vašich preferencí nebo k tomu, abychom vám mohli zobrazovat reklamu přizpůsobenou vašemu vyhledávání, vkusu a osobním zájmům. Všechny tyto soubory cookie můžete přijmout kliknutím na tlačítko PŘIJMOUT nebo je nastavit či odmítnout jejich používání kliknutím na část KONFIGURACE SOUBORŮ COOKIE.

2.       Některé soubory cookie jsou naše (budeme jim říkat naše vlastní soubory cookie) a jiné patří externím společnostem, které poskytují služby pro naše webové stránky (budeme jim říkat soubory cookie třetích stran: příkladem mohou být soubory cookie od externích poskytovatelů, jako je Google). V této souvislosti je důležité, abyste věděli, že někteří z těchto externích dodavatelů mohou sídlit mimo Španělsko.
V celosvětovém měřítku nemají všechny země stejnou úroveň ochrany dat, přičemž některé země jsou bezpečnější než jiné (například Evropská unie je pro vaše data bezpečným prostředím). Naší zásadou je využívat spolehlivé poskytovatele, kteří bez ohledu na to, zda se nacházejí v Evropské unii, přijali vhodná ochranná opatření na ochranu vašich osobních údajů. V části nazvané JAKÉ TYPY SOUKROMÍ SE NA NAŠICH STRÁNKÁCH V SOUČASNÉ DOBĚ POUŽÍVAJÍ se však můžete seznámit s různými zásadami ochrany osobních údajů a ochrany osobních údajů každého z výše uvedených externích dodavatelů, abyste se mohli informovaně rozhodnout, zda aktivovat soubory cookie třetích stran používané na našich webových stránkách.

3.       Na závěr bychom rádi upozornili, že soubory cookie mohou být v závislosti na době, po kterou jsou aktivní, dvojího druhu:
Soubory cookie relace: jejich platnost automaticky vyprší po ukončení relace na počítači, chytrém telefonu nebo tabletu. Obvykle se používají k uchování potřebných informací při jednorázovém poskytnutí služby.
Trvalé soubory cookie: zůstávají uloženy v počítači, chytrém telefonu nebo tabletu po určitou dobu, která se může pohybovat od několika minut až po několik let.

JAKÉ TYPY SOUBORŮ COOKIE MŮŽEME NA NAŠICH WEBOVÝCH STRÁNKÁCH POUŽÍVAT?

– Technické soubory cookie:
Technické soubory cookie jsou nezbytně nutné k tomu, aby naše webové stránky fungovaly a abyste si je mohli prohlížet. Tento typ souborů cookie nám například umožňuje vaši identifikaci, v případě potřeby vám umožňuje přístup k určitým omezeným částem stránky nebo si pamatuje různé možnosti či služby, které jste si již vybrali, například vaše preference ochrany osobních údajů. Z tohoto důvodu jsou aktivovány ve výchozím nastavení a vaše autorizace není nutná.
Prostřednictvím nastavení prohlížeče můžete tento typ souborů cookie zablokovat nebo na něj upozornit, i když takové zablokování ovlivní správné fungování různých funkcí našich webových stránek.

– Analýza Soubory cookie:
Analytické soubory cookie nám umožňují zkoumat, jak uživatelé obecně procházejí naše webové stránky (například které části webových stránek jsou nejnavštěvovanější, které služby jsou nejčastěji využívány a zda fungují správně atd.).
Na základě statistických informací o prohlížení našich webových stránek můžeme zlepšovat jak fungování samotných webových stránek, tak různé služby, které nabízejí. Proto tyto soubory cookie nemají reklamní účel, ale slouží pouze k tomu, aby naše webové stránky lépe fungovaly a obecně se přizpůsobily našim uživatelům. Jejich aktivací přispějete k neustálému zlepšování.
Tyto soubory cookie můžete povolit nebo zakázat zaškrtnutím příslušného políčka, ve výchozím nastavení jsou zakázány.

– Funkční a personalizační soubory cookie:
Funkční soubory cookie nám umožňují zapamatovat si vaše preference a přizpůsobit vám určité funkce a obecné možnosti našich webových stránek při každém vstupu na ně (například jazyk, ve kterém se vám informace zobrazují, sekce označené jako oblíbené, typ prohlížeče atd.).
Tyto typy souborů cookie tedy nemají reklamní účel, ale jejich aktivací zlepšíte funkčnost webových stránek (například přizpůsobením se vašemu typu prohlížeče) a jejich přizpůsobení na základě vašich preferencí (například zobrazením informací v jazyce, který jste si zvolili při předchozích příležitostech), což přispěje ke snadnosti, použitelnosti a pohodlí našich webových stránek během jejich prohlížení.
Tyto soubory cookie můžete povolit nebo zakázat zaškrtnutím příslušného políčka, ve výchozím nastavení jsou zakázány.

– Reklamní soubory cookie:
Reklamní soubory cookie nám umožňují spravovat reklamní plochy na našich webových stránkách na základě kritérií, jako je zobrazovaný obsah nebo frekvence zobrazování reklam.
Pokud se vám například na našich webových stránkách několikrát zobrazí stejná reklama a vy jste o ni neprojevili osobní zájem kliknutím, nebude se znovu zobrazovat. Stručně řečeno, aktivací tohoto typu souboru cookie bude reklama zobrazovaná na našich webových stránkách užitečnější, rozmanitější a méně se bude opakovat.
Tyto soubory cookie můžete povolit nebo zakázat zaškrtnutím příslušného políčka, ve výchozím nastavení jsou zakázány.

– Soubory cookie behaviorální reklamy:
Soubory cookie behaviorální reklamy nám umožňují získávat informace na základě pozorování vašich zvyklostí a chování na webu, abychom vám mohli zobrazovat reklamní obsah, který nejlépe odpovídá vašemu osobnímu vkusu a zájmům.
Abychom vám to usnadnili, uvedeme fiktivní příklad: pokud by se vaše poslední vyhledávání na webu týkalo thrillerové literatury, zobrazovali bychom vám reklamu na thrillerové knihy.
Proto aktivací tohoto typu souborů cookie nebude reklama, kterou vám na našich webových stránkách zobrazujeme, obecná, ale bude se orientovat na vaše vyhledávání, vkus a zájmy, a přizpůsobí se tak výhradně vám.
Tyto soubory cookie můžete aktivovat nebo deaktivovat zaškrtnutím příslušného políčka, ve výchozím nastavení jsou deaktivovány.

JAKÉ TYPY SOUBORŮ COOKIE SE V SOUČASNÉ DOBĚ NA NAŠICH WEBOVÝCH STRÁNKÁCH POUŽÍVAJÍ?
Níže vás informujeme o všech typech souborů cookie, které se v současné době na našich webových stránkách používají, a o účelu každého z nich:
Typ souboru cookie
Účel
Odpovědný subjekt a odkaz na jeho zásady ochrany soukromí a údajů
Časové období (relace / trvalé)

CO MŮŽETE DĚLAT SE SOUBORY COOKIE?
Při prvním vstupu na naše webové stránky se zobrazí okno, ve kterém vás informujeme, že soubory cookie mohou být různého typu:
Technické soubory cookie jsou nezbytné pro fungování našich webových stránek, nevyžadují vaši autorizaci a jsou jediné, které máme standardně aktivovány.
Ostatní soubory cookie se používají ke zlepšení našich webových stránek, k jejich personalizaci na základě vašich preferencí nebo k tomu, abychom vám mohli zobrazovat reklamu přizpůsobenou vašemu vyhledávání, vkusu a osobním zájmům. Všechny tyto soubory cookie můžete přijmout kliknutím na tlačítko PŘIJMOUT nebo je nastavit či odmítnout jejich používání kliknutím na část KONFIGURACE SOUBORŮ COOKIE.
“Rádi bychom vás také informovali, že po aktivaci jakéhokoli typu souborů cookie máte možnost je kdykoli deaktivovat, a to jednoduchým zrušením zaškrtnutí příslušného políčka v sekci KONFIGURACE SOUKROMÍ na našich webových stránkách. Naše vlastní soubory cookie můžete vždy stejně snadno aktivovat jako deaktivovat.
Rádi bychom vám také připomněli, že prostřednictvím nastavení vašeho prohlížeče můžete zablokovat nebo upozornit na přítomnost souborů cookie, ačkoli toto zablokování může mít v případě nezbytných technických souborů cookie vliv na správné fungování různých funkcí našich webových stránek.
Pokud si aktivujete soubory cookie třetích stran (externí společnosti, které poskytují služby pro naše webové stránky) a následně je chcete deaktivovat, můžete tak učinit dvěma způsoby: pomocí nástrojů pro deaktivaci souborů cookie ve vašem prohlížeči nebo prostřednictvím systémů nastavených těmito externími poskytovateli.
Abychom vám to usnadnili, níže uvádíme řadu odkazů na pokyny pro zakázání souborů cookie v běžně používaných prohlížečích:
– Google Chrome.
– Mozilla Firefox.
– Internet Explorer.
– Safari.
– Safari pro iOS (iPhone a iPad).
– Google Chrome pro Android.
– Google Chrome pro iPhone a iPad.

Stejně tak uvádíme odkazy na systémy, které umožňuje každý z výše uvedených externích poskytovatelů pro deaktivaci svých souborů cookie.”

Děkujeme vám za spolupráci

 

Přihlašte se k odběru našich novinek

Získejte kupon v hodnotě 20 eur pro Váš další nákup


    • Administrativní správce údajů: Panadero AB, S.L.
    • Adresa správce: Polígono Industrial Campollano, Avenida 5, číslo 13-15. 02007 Albacete-Španělsko
    • Účel: Vaše údaje budou použity ke splnění vašich požadavků a k poskytování našich služeb.
    • Reklama: Inzerci Vám zašleme pouze s Vaším předchozím povolením, které nám můžete poskytnout prostřednictvím označení odpovídajícího pole zřízeného pro tento účel.
    • Legalizace: Vaše údaje budeme zpracovávat pouze s Vaším předchozím souhlasem, který nám můžete poskytnout prostřednictvím označení odpovídajícího pole zřízeného pro tento účel.
    • Příjemci: Obecně platí, že přístup k informacím, které požadujeme, mohou mít pouze řádně oprávnění zaměstnanci našeho subjektu.
    • Práva: Máte právo vědět, jaké informace o Vás máme, opravit je nebo vymazat, tak jak je vysvětleno v dalších informacích dostupných na našich webových stránkách.
    • Další informace: Více informací naleznete v části “Zásady ochrany osobních údajů” na našich webových stránkách.
    Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
    • Image
    • Price
    • Availability
    • Add to cart
    • Weight
    • Additional information
    • Attributes
    • Custom attributes
    • Custom fields
    Compare